Vanaf 1 januari 2014 vergoedt de zorgverzekeraar 3 uur vanuit het basispakket (Het gaat eerst af van het eigen risico).

Bij een aanvullende verzekering kan dit meer zijn. Klik hier om te zien of bij jou dieetadvisering aanvullend wordt vergoed.

Het verschilt per zorgverzekeraar hoeveel je vergoed krijgt. Elke verzekeringsmaatschappij heeft zijn eigen percentages en tarieven die ze vergoeden. Raadpleeg daarom voor het maken van een afspraak altijd eerst de polisvoorwaarden. Kijk dan bij dieetadvisering - ongecontracteerde zorg. De behandeling van een consult wordt 75-100% vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Kom je zonder verwijsbrief van uw arts of krijg je geen vergoeding (meer) van jouw zorgverzekeraar? Dan geldt het volgende tarief:
 

Eerste consult                                           €85,-

Gesprek van 60 minuten en

30 minuten uitwerktijd

Vervolgconsult                                         €39,50

Gesprek van 20 minuten en

10 minuten uitwerktijd

Kort vervolgconsult                                €19,50

Gesprek van 10 minuten en

5 minuten uitwerktijd

 

Telefonisch of E-mail consult                €19,50

Voor mensen met diabetes, COPD en vasculaire risico’s (hart- en vaatziekten of risico daarop) wordt dieetadvisering via de ketenzorg vergoed. Wanneer er sprake is van diabetes, COPD of vasculaire risico’s vraag dan de huisarts naar een verwijzing binnen de ketenzorg.

Ketenzorg

Let op: Indien bij verhindering de afspraak niet tenminste 24 uur van te voren wordt afgezegd, zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Tel : +31 6 83 25 94 00

© 2018 by Chernique Straathof. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now