Ik ben Chernique Straathof en sinds juni 2017 afgestudeerd als diëtist. Mensen omschrijven mij als enthousiast, energiek, vriendelijk, betrokken en zelfstandig. Mijn affiniteit met gezonde voeding, sport en lifestyle gaat verder dan alleen mijn beroep als diëtist. Vanaf jongs af aan staan deze onderwerpen al centraal in mijn leven en verspreid ik met veel plezier mijn kennis en vaardigheden over sport en voeding om mensen te motiveren, stimuleren en begeleiden.

Leefstijlverandering is heel persoonlijk en vraagt om begrip en de juiste begeleiding. Belangrijk hierbij is dat we samen kijken naar wat jouw huidige eet- en leefgewoonten om hier aansluitend een passend advies op te maken.

Vanuit een holistische benadering kijk ik samen met jou naar onder andere je voeding, je beweegpatroon, je gevoelens, emoties, je slaapritme en je denken. Deze zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden en van invloed op ons totale welbevinden.

'In mijn consulten kies ik voor een holistische benadering waarbij niet alleen de klacht(en) worden weggenomen waardoor je totale gezondheid verbeterd, maar dat we ook stap voor stap de oorzaak achter de klacht(en) achterhalen en aanpakken.'

 

 

 

 

De titel ‘diëtist’ is beschermd en wettelijk geregeld in de Wet BIG (Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg). De wet is bedoeld om de kwaliteit van de zorg te waarborgen en de patiënt te beschermen. Hiervoor moet je een vierjarige hbo-opleiding ' Voeding en Diëtetiek' hebben afgerond.

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, waar ik vijfjaarlijks aan bepaalde kwaliteitsnormen dien te voldoen. Hiervoor volg ik bij- en nascholingen en blijf ik altijd op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten. 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. De NVD is de beroepsvereniging voor en door diëtisten. De NVD vertegenwoordigt de diëtist op (inter)nationaal niveau, zet zich in voor de kwaliteit en toegankelijkheid van de diëtetiek en behartigt de belangen van de diëtist.

'Wees lief voor jezelf en kijk juist naar de voedingsmiddelen die

je beter wél kunt eten, want gezond eten hoeft niet saai te zijn!'

'Wees lief voor jezelf en kijk juist naar de voedingsmiddelen die

je beter wél kunt eten, want gezond eten hoeft niet saai te zijn!'

Tel : +31 6 83 25 94 00

© 2018 by Chernique Straathof. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now